Tartalom

ÜDVÖZLÜNK MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB HASZNÁLT HANGLEMEZ BOLTJÁBAN!

A webáruházban budapesti boltunk készletét listázzuk naprakészen, melyek személyesen is azonnal megvásárolhatók!

1. Rólunk

2. Mi van itt?

3. Az áruház kialakítása, termékkategóriák

4. Árutípusok, árujelölések

5. Regisztráció

6. Bevásárlókosár

7. Fizetési módok

8. Szállítási idő és átvételi módok

9. Reklamáció

10. Fontos!

 

 


Rólunk

A musicland 1998 óta van jelen a CD/LP/DVD kiskereskedelemben. Először a valós térben elhelyezkedő József körúti boltunkban kezdtük meg a hanghordozók árusítását, majd 1999-ben megnyitottuk Magyarország első internetes használt CD/LP/DVD áruházát, mely fennállása óta rengeteg elégedett vevővel büszkélkedhet. 2009-ben költöztünk jelenlegi helyünkre az Almássy tér - Tivadar utca sarkára, ahol a közel 150 m2-es boltunkban több ezer hanghordozóval a készleten várjuk a zenerajongókat munkanapokon 11 és 19 óra között!


Mi van itt?

Áruházunkban több ezer különböző CD, DVD és hagyományos LP-k (vinil, bakelit) közt böngészhetsz. Nagy részük használt, de akad köztük új is. Ez azt jelenti, hogy a termék az ára szerint használt, de állapotára nézve nem feltétlenül használt, sőt lehet "vadonat" új is. Használt állapotú terméken is természetesen a lejátszható, hallgatható, de esetlegesen kisebb karcoktól, foltoktól nem mentes láthatóan már "second hand" lemezt értjük. Természetesen hiba előfordulhat a legjobb szándékunk ellenére és tekintet nélkül arra, hogy új vagy használt a termék. Ne feledjük: a lejátszhatóság nem csak a lemeztől függ, hanem a lejátszótól is!

Kínálatunk naponta változik, úgyhogy ha nem találsz meg ma valamit, azt nyugodtan halaszd holnapra, mert lehet, hogy akkor már lesz. Újdonságainkról, frissen beérkezett árucikkeinkről pedig úgy kaphatsz a leggyorsabban tájékoztatást, ha feliratkozol hírlevelünkre (maximum 1 email naponta). "Kérem értesítsenek, ha érkezik..." kezdetű és tartalmú e-mailekkel sajnos nem tudunk foglalkozni.

FIGYELEM! Az oldalainkon feltüntetett egyes termékek adatai (borító, megjelenési idő, katalógusszám, számlista, stb.) csak tájékoztató jellegűek, melyet folyamatosan próbálunk pontosítani, de az ebből adódó félreértésekért, nem vagyoni károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

A kiválasztott áru megrendelését a GLS illetve Magyar Posta/MPL futárszolgálatnak történő átadást követően már nem lehet visszamondani!


 

Az áruház kialakítása, termékkategóriák

Az áruház kialakítása roppant egyszerű. 10 nagy kategóriára van felosztva: 
CD | CDS | LP | 12", 10", 7" | DVD | FILMZENE | VÁLOGATÁS | EGYÉB  | FRISS BEÉRKEZÉSEK

 • CD
  Itt listázott formátumok: CD, CD, CD+DVD, SACD, DualDisc, DTSCD. Ezen belül egy előadók szerinti ábécé-bontást találhatsz, amelyen a megfelelő betűre kattintva tudod megnézni a fellelhető előadók listáját.  Az általunk keresett előadó nevére kattintva eljuthatunk az éppen aktuálisan megvásárolható CDk listájához. Egy adott termék képére vagy címére kattintva bővebb információkat kaphatunk a CD lemezről. Figyelem! Az ábécébe sorolás az előadók (együttes, szólista) neve alapján történik, de az angol szabályoknak megfelelően. Ezért
  ​pl. Mike Oldfield-et érdemes az "O" betűnél keresni, mert az "M" betűnél nem igen lesz található. Az együttesek esetében ez egyértelműbb, de itt is ki kell emelni, hogy a The Beatles nem a "T" betűnél keresendő, tehát a "The" előtagot mindig elhagyjuk.
 • CDS
  Itt listázott formátum: CDS, azaz maxi vagy single CD. Ezen belül egy előadók szerinti ábécé-bontást találhatsz, amelyen a megfelelő betűre kattintva tudod megnézni a fellelhető előadók listáját. Az általunk keresett előadó nevére kattintva eljuthatunk az éppen aktuálisan megvásárolható CDS-ek listájához. Egy adott termék képére vagy címére kattintva bővebb információkat kaphatunk a CDS lemezről. Figyelem! Az ábécébe sorolás az előadók (együttes, szólista) neve alapján történik, de az angol szabályoknak megfelelően. Ezért pl. Mike Oldfield-et érdemes az "O" betűnél keresni, mert az "M" betűnél nem igen lesz található. Az együttesek esetében ez egyértelműbb, de itt is ki kell emelni, hogy a The Beatles nem a "T" betűnél keresendő, tehát a "The" előtagot mindig elhagyjuk.
 • LP
  Itt listázott formátumok: LP, azaz hagyományos nagylemez (vinil vagy bakelit). Ezen belül egy előadók szerinti ábécé-bontást találhatsz, amelyen a megfelelő betűre kattintva tudod megnézni a fellelhető előadók listáját. Az általunk keresett előadó nevére kattintva eljuthatunk az éppen aktuálisan megvásárolható LP-k listájához. Egy adott termék képére vagy címére kattintva bővebb információkat kaphatunk a LP-ről. Figyelem! Az ábécébe sorolás az előadók (együttes, szólista) neve alapján történik, de az angol szabályoknak megfelelően. Ezért pl. Mike Oldfield-et érdemes az "O" betűnél keresni, mert az "M" betűnél nem igen lesz található. Az együttesek esetében ez egyértelműbb, de itt is ki kell emelni, hogy a The Beatles nem a "T" betűnél keresendő, tehát a "The" előtagot mindig elhagyjuk.
 • 12", 10", 7"
  Itt listázott formátumok: 12", 10", 7", azaz hagyományos maxilemez és kislemez (vinil vagy bakelit). Ezen belül egy előadók szerinti ábécé-bontást találhatsz, amelyen a megfelelő betűre kattintva tudod megnézni a fellelhető előadók listáját. Az általunk keresett előadó nevére kattintva eljuthatunk az éppen aktuálisan megvásárolható LP-k listájához. Egy adott termék képére vagy címére kattintva bővebb információkat kaphatunk a LP-ről. Figyelem! Az ábécébe sorolás az előadók (együttes, szólista) neve alapján történik, de az angol szabályoknak megfelelően. Ezért pl. Mike Oldfield-et érdemes az "O" betűnél keresni, mert az "M" betűnél nem igen lesz található. Az együttesek esetében ez egyértelműbb, de itt is ki kell emelni, hogy a The Beatles nem a "T" betűnél keresendő, tehát a "The" előtagot mindig elhagyjuk.
 • DVD
  Itt listázott formátumok: DVD, CD+DVD, DualDisc, Blu-Ray, HD DVD, DVDA, UMD, VCD.
  Itt találod az összes zenei témájú, leginkább koncertet vagy klippeket tartalmazó filmet (pl.: Tina Turner - Live in Sydney). Természetesen itt is előadó szerinti ábécé-bontást találhatsz, amelyen a megfelelő betűre kattintva tudod megnézni a fellelhető előadók listáját. Az általunk keresett előadó nevére kattintva eljuthatunk az éppen aktuálisan megvásárolható DVDk listájához. Egy adott termék képére vagy címére kattintva bővebb információkat kaphatunk a DVD lemezről. Figyelem! Az ábécébe sorolás az előadók (együttes, szólista) neve alapján történik, de az angol szabályoknak megfelelően. Ezért pl. Mike Oldfield-et érdemes az "O" betűnél keresni, mert az "M" betűnél nem igen lesz található. Az együttesek esetében ez egyértelműbb, de itt is ki kell emelni, hogy a The Beatles nem a "T" betűnél keresendő, tehát a "The" előtagot mindig elhagyjuk.
 • FILMZENE
  Itt listázott formátumok: minden típusú CD, LP, DVD.
  Itt meglepő módon filmzenéket találhatsz, de nehezítésképpen az eredeti címükkel, magyar fordítás nélkül: (pl.: Something about Mary = Keresd a nőt!, Pulp Fiction = Ponyvaregény, Terminator 2. = Terminátorkettő) Természetesen itt filmcím szerinti ábécé-bontást találhatsz, amelyen a megfelelő betűre kattintva tudod megnézni a fellelhető filmzenék listáját. Egy adott termék képére vagy címére kattintva bővebb információkat kaphatunk a hanghordozóról. A megjegyzés rovatban lehetőség szerint feltüntetjük a zeneszerző nevét is.
 • VÁLOGATÁS
  Itt listázott formátumok: minden típusú CD, LP, DVD. Itt olyan termékeket találhatsz, amin különböző előadók (együttesek és szólisták) közreműködnek. Lehetőleg ne itt próbálj a nyomára akadni a "SIMPLY RED-Greatest Hits" lemezének, mert azt például a "CD" kategóriában találod meg. Itt inkább ilyeneket kereshetsz: "Bravo Hits 324., Best Of Hard Rock Legends, Z+ Dance Action 76., Great Love Songs, Just The Best Vol.843., Top Golden 60's, stb" Természetesen itt cím szerinti ábécé-bontást találhatsz, amelyen a megfelelő betűre kattintva tudod megnézni a fellelhető válogatások listáját. Egy adott termék képére vagy címére kattintva bővebb információkat kaphatunk a hanghordozóról.
 • EGYÉB
  Itt listázott formátumok: KÖNYV, MC, USB, PÓLÓ, PLAKÁT, VHS. Ezen belül egy előadók szerinti ábécé-bontást találhatsz, amelyen a megfelelő betűre kattintva tudod megnézni a fellelhető előadók listáját.  Az általunk keresett előadó nevére kattintva eljuthatunk az éppen aktuálisan megvásárolható EGYÉB termékek listájához. Egy adott termék képére vagy címére kattintva bővebb információkat kaphatunk a termékről. Figyelem! Az ábécébe sorolás az előadók (együttes, szólista) neve alapján történik, de az angol szabályoknak megfelelően. Ezért pl. Mike Oldfield-et érdemes az "O" betűnél keresni, mert az "M" betűnél nem igen lesz található. Az együttesek esetében ez egyértelműbb, de itt is ki kell emelni, hogy a The Beatles nem a "T" betűnél keresendő, tehát a "The" előtagot mindig elhagyjuk.
 • FRISS BEÉRKEZÉSEK
  Itt listázunk minden olyan terméket –típustól függetlenül– melyek a legutóbbi 24 órában kerültek be adatbázisunkba. Ezt a listát kapják meg minden nap hírlevelünkre feliratkozott felhasználóink is.

A keresőben alapbeállításként a "Mindenre" "Minden kategóriában" funkciót használhatod (pl. Beatles Help) és ilyenkor keresett feltételnek megfelelő összes formátumot megkapod (CD, CDS, DVD, LP, stb...). Amennyiben csak egy adott típusra szeretnél rákeresni (pl. LP), akkor a "Minden kategóriában" legördülő menüből válaszd ki az "LP kategóriában"-t!


Árutípusok, árujelölések

Áruházunkban az alábbi árutípus jelöléseket használjuk (ábécé sorrendben):
 
 • 12", 10", 7" > Hagyományos maxi- és kislemez
  Vinil vagy bakelit néven is közismert, általában 45 rpm fordulatszámú mikrobarázdás analóg hanghordozó. A használt 12", 10", 7" esetében a nemzetközileg is elfogadott "Goldmine Standard" állapotjelöléseket alkalmazzuk:
   
  • M (Mint – „új, kifogástalan”) Teljesen kifogástalan állapotú, soha le nem játszott lemez. A borító új, bontatlan, fóliázott. (Ha volt rajta gyárilag.)
  • NM (Near mint – „szinte újszerű”) Szinte kifogástalan állapotú lemez, esetleg egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, de a lejátszás teljesen sercegésmentes.
   A borítón nincs gyűrődés, hajtás, vágás, szakadás. Leginkább úgy néz ki, mint egy újonnan vásárolt lemez, amit éppen csak kibontottak és nem nagyon használtak.
  • VG+ (Very good plus – „kiváló” a NM 50%-a) A lemezről egyértelműen megállapítható, hogy használt, de a régi tulajdonosa vigyázott rá. A felületén látható némi kopás, kisebb karcolások, de ezek nem befolyásolják jeletősen a hallgatási élményt. A cimke lehet kissé kopottabb, fakóbb, de csak kis mértékben. A lemezközép lyuk a sokszori lejátszás után is ép, nem deformált. 
   A külső és belső borítón lehet némi használatból eredő (kör)kopás, minimális gyűrődés, cut-out hole.
  • VG (Very good – „nagyon jó” a NM 25%-a) A lemezről egyértelműen megállapítható, hogy használt. Általában ugyanazok a hibák vannak rajta, mint a VG+ lemezeken, de sokkal hangsúlyosabban: látható és érezhető felületi karcok vannak rajta, a felszíni zaj (sercegés, pattogás) hallható (különösen a halkabb részeknél), de nem nyomja el a zenét, így az még élvezhető marad. A cimke kopott vagy fakó, lehet rajta kézírás vagy matrica(maradék)
   A külső és belső borítón lehet használatból eredő kör- vagy élkopás, gyűrődés, cut-out hole, árcédula vagy annak nyoma. (Viszont ezek a hibák nem mind egyszerre vannak jelen!)
  • G vagy G+ (Good vagy Good plus – „jó” vagy "egész jó" a NM 10-15%-a) Erősen használt lemez, zavaró felszíni zaj (sercegés,pattogás) hallható, de a lemez végigjátszható, nem ugrik.
   A borítón nagyobb felületi (kör)kopás, gyűrődés, árcédula vagy annak nyoma, ragasztószalag vagy annak nyoma, kézírás vagy élein szakadás található.
  • F vagy P (Fair vagy Poor – „tűrhető” vagy "gyenge" a NM 0-5%-a) Rossz állapotú, akár görbe, hullámos lemez, mély karcokkal, erős felületi zajokkal (sercegés, pattogás), a tű néhol ugrik vagy ismétel.
   A borító szakadt, foltos, ázott vagy gyűrött, esetleg hiányos.
 • BR > Blu-ray Disc
  A DVD egyik utódja, mely sokkal jobb minőségű hang és kép tulajdonságokkal rendelkezik a magasabb tárolókapacitásnak köszönhetően. A BR-hez külön Blu-ray vagy kompatibilis lejátszó szükséges, mert a hagyományos DVD lejátszókon nem lehet lejátszani!
  Csak a Magyarországon lejátszható B/2-es vagy 0-ás régiókóddal ellátott BR-eket árusítunk.
 • CD > Compact Disc
  Digitális audió nagylemez
 • CDS > Maxi CD, Single
  Ugyan az, mint a CD, csak általában egy nagylemezzel ellentétben ez mindössze 3-4 számot tartalmaz.
 • DTSCD > DTS Audio Compact Disc
  Olyan CD lemez, melyen a sztereó hangsáv helyett 5.1 DTS hangsáv található. Csak olyan CD vagy DVD lejátszóval hallgatható, ami rendelkezik DTS audió dekóderrel.
 • DualDisc > Kétoldalas lemez
  Olyan lemez, melynek egyik oldala CD, másik oldala DVD általában. Léteznek már egyéb variációk is: SACD+DVD, CD+DVDA, stb. Ha az áru típusaként pl. CD+DVD van megadva, de a megjegyzés rovatban ezt látjuk, akkor az azt jelenti hogy 2 lemez helyett 1 darab kétoldalas lemezt találunk a tokban.
 • DVD > Digital Versatile Disc, Digital Video Disc 
  Csak a Magyarországon lejátszható 2-es vagy 0-ás régiókóddal ellátott DVD-ket  árusítunk.
 • DVDA > Digital Versatile Disc Audio
  Kizárólag DVD-A vagy arra alkalmas DVD lejátszóban hallgatható, képanyagot nem tartalmazó, kiváló hangminőségű (5.1, Surround, DTS, stb.) audió anyag, mely hagyományos CD lejátszón nem hallgatható.
 • DVDS > Digital Versatile Disc Single
  Ugyanaz mint a DVD, de mindössze egy vagy két videoklippet, dalt és/vagy egyéb, az előadóval kapcsolatos információt tartalmaz.
 • HDDVD > HD DVD, High Definition Digital Video Disc
  A DVD egyik utódja, mely sokkal jobb minőségű hang és kép tulajdonságokkal rendelkezik a magasabb tárolókapacitásnak köszönhetően. A HD DVD-hez külön HD DVD vagy kompatibilis lejátszó szükséges, mert a hagyományos DVD lejátszókon nem lehet lejátszani!
  A HD DVD lemezek esetében jelenleg nem alkalmaznak régiókódokat.
 • KÖNYV > Zenei könyv
  Zenéről, zenészről szóló magyar vagy idegennyelvű könyv.
 • LP > Hagyományos nagylemez
  Vinil vagy bakelit néven is közismert, általában 33⅓ rpm fordulatszámú mikrobarázdás analóg hanghordozó. A használt LP-k esetében a esetében a nemzetközileg is elfogadott "Goldmine Standard" állapotjelöléseket alkalmazzuk:
   
  • M (Mint – „új, kifogástalan”) Teljesen kifogástalan állapotú, soha le nem játszott lemez. A borító új, bontatlan, fóliázott. (Ha volt rajta gyárilag.)
  • NM (Near mint – „szinte újszerű”) Szinte kifogástalan állapotú lemez, esetleg egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, de a lejátszás teljesen sercegésmentes.
   A borítón nincs gyűrődés, hajtás, vágás, szakadás. Leginkább úgy néz ki, mint egy újonnan vásárolt lemez, amit éppen csak kibontottak és nem nagyon használtak.
  • VG+ (Very good plus – „kiváló” a NM 50%-a) A lemezről egyértelműen megállapítható, hogy használt, de a régi tulajdonosa vigyázott rá. A felületén látható némi kopás, kisebb karcolások, de ezek nem befolyásolják jeletősen a hallgatási élményt. A cimke lehet kissé kopottabb, fakóbb, de csak kis mértékben. A lemezközép lyuk a sokszori lejátszás után is ép, nem deformált. 
   A külső és belső borítón lehet némi használatból eredő (kör)kopás, minimális gyűrődés, cut-out hole.
  • VG (Very good – „nagyon jó” a NM 25%-a) A lemezről egyértelműen megállapítható, hogy használt. Általában ugyanazok a hibák vannak rajta, mint a VG+ lemezeken, de sokkal hangsúlyosabban: látható és érezhető felületi karcok vannak rajta, a felszíni zaj (sercegés, pattogás) hallható (különösen a halkabb részeknél), de nem nyomja el a zenét, így az még élvezhető marad. A cimke kopott vagy fakó, lehet rajta kézírás vagy matrica(maradék)
   A külső és belső borítón lehet használatból eredő kör- vagy élkopás, gyűrődés, cut-out hole, árcédula vagy annak nyoma. (Viszont ezek a hibák nem mind egyszerre vannak jelen!)
  • G vagy G+ (Good vagy Good plus – „jó” vagy "egész jó" a NM 10-15%-a) Erősen használt lemez, zavaró felszíni zaj (sercegés,pattogás) hallható, de a lemez végigjátszható, nem ugrik.
   A borítón nagyobb felületi (kör)kopás, gyűrődés, árcédula vagy annak nyoma, ragasztószalag vagy annak nyoma, kézírás vagy élein szakadás található.
  • F vagy P (Fair vagy Poor – „tűrhető” vagy "gyenge" a NM 0-5%-a) Rossz állapotú, akár görbe, hullámos lemez, mély karcokkal, erős felületi zajokkal (sercegés, pattogás), a tű néhol ugrik vagy ismétel.
   A borító szakadt, foltos, ázott vagy gyűrött, esetleg hiányos.
 • PÓLÓ > Felsőruházati termék :-)
  Együttesek, előadók pólói a szokásos (S, M, L, XL, stb.) méretekben.
 • SACD > Super Audio Compact Disc
  SACD lejátszóban hallgatható, képanyagot nem tartalmazó, kiváló hangminőségű (5.1, Surround, DSD) audió anyag. Amennyiben az adott termék megjegyzésében (Hybrid) van feltüntetve, úgy az SACD hagyományos CD lejátszón is meghallgatható.
 • UMD > Universal Media Disc
  Kizárólag PlayStation készüléken lejátszható lemez, mely hangot és képet egyaránt tartalmazhat.
  Csak a Magyarországon érvényes 2-es vagy 0-ás régiókóddal ellátott UMD-ket árusítunk.
 • VCD > Video CD
  Ezek PC-vel (komputer) vagy kompatibilis DVD-vel lejátszható eredeti gyári videók, amelyek hagyományos CD-játszóval nem lejátszhatók!
 • VHS > Videokazetta
  PAL rendszerű felvételek eredeti gyári kazettákon.

A keresőben alapbeállításként a "Mindenre" "Minden kategóriában" funkciót használhatod (pl. Beatles Help) és ilyenkor keresett feltételnek megfelelő összes formátumot megkapod (CD, CDS, DVD, stb...). Amennyiben csak egy adott típusra szeretnél rákeresni (pl. LP), akkor a "Minden kategóriában" legördülő menüből válaszd ki az "LP kategóriában"-t!


Regisztráció

Szolgáltatásaink igénybevételéhez először regisztrálnod kell magad oldalunkon. Kérjük, hogy az összes mezőt értelemszerűen, figyelmesen és pontosan töltsd ki! Ne kíméld a billentyűzetet például a "Budapest" vagy az "utca" szavak leírásakor. Szállítási címként érdemes azt a címet megadni, ahol hétköznap, munkaidőben (8 és 17 óra között) általában tartózkodsz, mert a kiszállításokat végző cégek (GLS futárszolgálat illetve Magyar Posta/MPL) ebben az időszakban teljesítik a kiszállításokat. A sikeres regisztrációról a megadott e-mail címre rendszerünk automatikusan értesítést küld, melyben egy aktiváló kódot találsz. Ezt kell beírni a regisztráció érvényesítéséhez az "Aktiváló kód" mezőbe. Ezt csak egyszer, a legelső regisztrációnál kell megtenned!

A továbbiakban már a felhasználóneved és jelszavad begépelésével és a [BEJELENTKEZÉS] gomb megnyomásával tudsz rendszerünkbe bejelentkezni. Adataidat – a felhasználónév kivételével – a bejelentkezést követően az [ADATMÓDOSÍTÁS] gomb megnyomásával, illetve a saját nevedre kattintással tudod megváltoztatni. Az elfelejtett jelszavadat a felhasználóneved beírásával a regisztrációkor megadott e-mail címedre rendszerünk automatikusan elküldi.

Rendeléskor minden regisztrációt megvizsgálunk és a hiányos vagy helytelen adatokat tartalmazókat külön értesítés nélkül töröljük és a rendelést nem teljesítjük!

FIGYELEM! Munkatársainknak az aktiváló kódokhoz és a jelszavakhoz nincsen hozzáférése és tudomása sem róluk, így kérjük, hogy azt külön e-mailben ne kérjétek tőlünk, mert mi sem tudjuk!


 

Bevásárlókosár

Áruházunkban a megrendelni kívánt áru adatlapján található kosár ikonra kattintva megnyílik egy virtuális bevásárlókosár, melybe – ha van ilyen – a további megrendeléseid is gyűlni fognak. Ha végeztél, a [VÁSÁRLÁS BEFEJEZÉSE] gombra kattintva tudsz a "pénztárhoz" jutni, azaz a megrendelésedet véglegesíteni és nekünk elküldeni. Ugyancsak ott kell beállítani a választott fizetési és szállítási módot. A [VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA] gombra kattintva a legutolsó látogatott oldalra tudsz visszatérni. Miközben áruházunkban válogatsz a gép folyamatosan megőrzi bevásárlókosarad tartalmát, amit a fejlécben található [KOSÁR] gombra kattintva vagy a fejléc alatt a jobboldali oszlopban bármikor megnézhetsz, módosíthatsz vagy éppen törölhetsz. Ha a [KOSÁR ÜRÍTÉSE] gombot vásárlás közben bármikor megnyomod, a kosár törli a belerakott tételeket. Ha böngésződet véletlenül bezárod, kosarad kb. 1 órán át megőrzi a tartalmát, de ezt követően automatikusan üríti magát.

Fizetési módok

Az áru mellett feltüntetett forintösszeg fixen megállapított és nem alkuképes. Tartalmazza az adót, de nem tartalmazza az egyéb járulékos költségeket (csomagolási- és szállítási költség), melyek a megrendeléskor felmerülhetnek. A csomagolási- és szállítási költség darabszámtól, súlytól és értéktől függetlenül egész Magyarország területére egységesen 1490 forint, melyet a rendszerünk a fizetéskor ad hozzá az áru/áruk végösszegéhez. A teljes fizetendő végösszeget az oldal alján, piros csíkban elhelyezve találhatod meg!


Áruházunkban az alábbi két fizetési mód közül választhatsz:
 • Bankkártya
  A kényelmes és biztonságos azonnali online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013

  FIGYELEM! Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A fizetés közvetlenül a Barion által biztosított, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előirásai szerint működő fizetőoldalon történik, tehát nem a musicland oldalán! A musiclandnek sem hozzáférése, sem belepillantása nincs a bankkártyák számába és pinkódjába illetve a hozzájuk tartozó számlák egyenlegébe, sem más banktitoknak minősülő adatba!
 • Utánvétel
  GLS futárszolgálat illetve Magyar Posta/MPL által kiszállított árut az átvételkor kell kifizetned készpénzben vagy bankkártyával a futárnak. Külföldre utánvételesen nem tudunk csomagot küldeni!

 

Szállítási idő és átvételi módok

Csomagjaink kiszállítását Magyarország egész területére az GLS futárszolgálat illetve a Magyar Posta/MPL végzi a megrendelésben megadott szállítási címre. A külföldre irányuló csomagokat a GLS vagy a Magyar Posta szállítja.
 
A termékek szállítási ideje általában 1-3 nap. Ez azt jelenti, hogy a terméket a megrendelést követő 1-3 napon belül elküldjük/postázzuk. (Ez az időpont nem a kézbesítésre vonatkozik!). 

 • GLS Futárszolgálat
  A megrendelt árut mindig ép tokban, légpárnás borítékban vagy speciálisan CD/DVD/LP csomagolásra kialakított kartondobozban küldjük el a megrendelésben megadott szállítási címre. A futárszolgálat részére történő átadáskor a megrendelőnek kizárólag emailben küldünk értesítést, telefonálni nem fogunk/tudunk! Az emailben a csomagszám illetve utánvétel esetén a futárnak fizetendő összeg is szerepel. A futárszolgálat garantálja az átadást követő 1 munkanapon belüli kézbesítést hétköznapokon 8:00-17:00 között. Sikertelen kézbesítés esetén a futárköltség tartalmaz egy másodszori illetve harmadszori kiszállítást is, azonban az át nem vett csomagok minden további költsége a megrendelőt terheli. A csomagkövetésre a GLS nyomkövetés oldalán az emailben megadott csomagszám beírásával van lehetőség. További információt a GLS oldalán találsz!

  A GLS futárköltség díja a fizetés módjától (bankkártyás vagy utánvételes) valamint a csomag súlyától és értékétől függetlenül egész Magyarország területére egységesen 1490 forint. 25.000 forint összeg feletti árumennyiség egyszeri együttes rendelésekor és szállításakor futárköltséget nem számítunk fel!

  FIGYELEM! A musiclandnek semmilyen beleszólási/módosítási lehetőség nincsen az GLS futárok munkarendjébe, munkamódszerébe és a kézbesítés módjába, idejébe (pl. "a futár telefonáljon ha..." vagy "délelőtt hozzák ki..."). Kérjük ilyen esetekben a GLS értesítési emailben is megadott elérhetőségeinek valamelyikét használni!

   
 • Magyar Posta/MPL
  A megrendelt árut mindig ép tokban, légpárnás borítékban vagy speciálisan CD/DVD/LP csomagolásra kialakított kartondobozban küldjük el a megrendelésben megadott szállítási címre. A futárszolgálat részére történő átadáskor a megrendelőnek kizárólag emailben küldünk értesítést, telefonálni nem fogunk/tudunk! Az emailben a csomagszám illetve utánvétel esetén a futárnak fizetendő összeg is szerepel. A futárszolgálat garantálja az átadást követő 2 munkanapon belüli kézbesítést hétköznapokon 8:00-17:00 között. Sikertelen kézbesítés esetén a futárköltség tartalmaz egy másodszori kiszállítást is, azonban az át nem vett csomagok minden további költsége a megrendelőt terheli. A csomagkövetésre a Magyar Posta nyomkövetés oldalán az emailben megadott csomagszám beírásával van lehetőség. További információt a Magyar Posta oldalán találsz!

  A Magyar Posta/MPL szállítási díja a 335/2012 (XII. 4) Kormányrendelet módosításáról szóló 685/2023. (XII. 29.) Kormányrendeletnek megfelelően az alábbiak szerint alakul: ​csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: 990 forint, háznál történő kézbesítés esetén: 1.990 forint. FIGYELEM! A Magyar Postával történő szállítás esetén a szállítási költségen felül küldeményenként +512 Ft csomagolási- és kezelési költséget vagyunk kénytelenek felszámítani! 25.000 forint összeg feletti árumennyiség egyszeri együttes rendelésekor és szállításakor futárköltséget nem számítunk fel!

  FIGYELEM! musiclandnek semmilyen beleszólási/módosítási lehetőség nincsen az MPL futárok munkarendjébe, munkamódszerébe és a kézbesítés módjába, idejébe (pl. "a futár telefonáljon ha..." vagy "délelőtt hozzák ki..."). Kérjük ilyen esetekben a MPL értesítési emailben is megadott elérhetőségeinek valamelyikét használni!

 • Személyes átvétel
  Személyes átvételre budapesti boltunkban van lehetőség. Amikor a megrendelést összeállítottuk és az átvehető, akkor a megrendelőt minden esetben SMS-ben értesítjük! Természetesen a személyes átvétel esetében nincsen futárköltség!

  FIGYELEM! Az átvételkor a boltunkban fizetés esetén az SMS értesítést követően 1 hét (7 nap) áll rendelkezésre az áru átvételére! Ezt követően a megrendelést minden további értesítés nélkül semmisnek nyilvánítjuk és a megrendelőjét webáruházunk használatából a továbbiakban kizárjuk! Online bankkártyás fizetés esetére ez nem vonatkozik, mivel akkor a vételár már előre kiegyenlítésre került.

   

  • musicland.hu
   Cím: 1077 Budapest, Tivadar utca 1.
   Megközelítés: Gyalogosan: pl. a 4-6 villamos Wesselényi utcai megállójától a Barcsay utcán keresztül kb. 3 perc séta. Gépkocsival: a Dohány utca felől a Szövetség utcába, majd onnan a Tivadar utcába kanyarodva. Parkolás: pl. a bolt előtt a Tivadar utcában (Figyelem! Munkanapokon 8-22 óra között fizető zóna!)
   Telefon: (+36-1) 365-19-29, (+36-70) 606-5000
   Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: kb. 11.00-19.00, Szombat-Vasárnap: kb. zárva


   1077 Budapest, Almássy tér 8. nagyobb térképen való megjelenítése


 

Reklamáció
Nem áll szándékunkban senkit sem átverni, megkárosítani, de természetesen hiba előfordulhat tekintet nélkül arra, hogy új vagy használt a termék. Ezért reklamáció esetén kérjük mielőbb vedd fel a kapcsolatot velünk telefonon vagy emailben, hogy mielőbb megoldást találhassunk a felmerült problémára! Lehetőség szerint kérjük az okot is (pl. a CD az 5. szám 2 perc 43. másodpercénél ugrik) minél pontosabban jelezni. A jóvátétel lehetőségeiről – a reklamáció természetétől függően – e-mailben vagy telefonon adunk tájékoztatást. A termék visszajuttatásának költsége (postaköltség) a vásárlót terheli mindaddig, amíg a felelősség bizonyíthatóan ránk hárul.


Fontos!

A webáruházunkban listázott árucikkekből általában 1-1 példánnyal rendelkezünk. A rendelésről minden esetben automatikus e-mail visszajelzést küldünk. Külön értesítést csak abban az esetben küldünk, ha a megrendelést valamilyen okból nem tudjuk teljesíteni vagy a szállítási ideje módosult. Az ebből adódó nem vagyoni károkért (pl. nem ért oda a születésnapra) felelősséget nem válalunk! Az oldalainkon feltüntetett egyes termékek adatai (borító, megjelenési idő, katalógusszám, számlista, stb.) csak tájékoztató jellegűek, melyet folyamatosan próbálunk pontosítani, de az ebből adódó félreértésekért, nem vagyoni károkért nem tudunk felelősséget vállalni!
A megrendelés módosítására (pl. lemondás) kizárólag addig van lehetőség, ameddig az árut nem adjuk át a GLS futárszolgálatnak kézbesítésre. Ezt követően a megrendelést módosítani nem lehet, mert a hatályos jogszabályok értelmében ez már teljesített megrendelésnek számít!
Előjegyzést, előrendelést nem veszünk fel! Csak a weblapunkon keresztül érkező megrendeléseket fogadjuk el. Az egyéni e-mail címről küldött vagy telefonon leadott megrendeléseket nem tudjuk sem elfogadni, sem teljesíteni!
 


A weboldal tulajdonosa, fenntartója és valamennyi jog gyakorlója a
musicland.hu kft.
©1999-2023

   
musicland v3.0 copyright © by musicland.hu kft. 1999-2024


Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013